Jin Xing

Jin Xing is een Chinees restaurant gelegen aan Almeloseweg 24 in Vriezenveen.

Meer informatie over Jin Xing in Vriezenveen

Bij restaurant Jin Xing Vriezenveen kunt u genieten van heerlijke Chinees-Indische gerechten. Vanaf juli zijn ze elke maandag gesloten, behalve op feestdagen. U kunt gerechten afhalen, het liefst via telefoon bestellen. Ook is er de mogelijkheid voor een thuisbuffet, maar bezorging is alleen mogelijk na overleg. Daarnaast kunt u ook in het restaurant dineren. Ze bieden voordelige afhaalmenu's aan, waarbij u kunt kiezen uit verschillende opties. Op maandag zijn ze gesloten, maar op de andere dagen zijn ze geopend van 15:00 tot 20:00 uur, behalve op zaterdag, zondag en feestdagen, dan zijn ze geopend van 12:00 tot 20:30 uur. Het restaurant bevindt zich aan de Almeloseweg 24 in Vriezenveen en het telefoonnummer is 0546564085.

Wil je weten wat Jin Xing verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Jin Xing of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Jin Xing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jin Xing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Jin Xing reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Jin Xing

Bezoekers bekeken ook