Kadra Bikes

Kadra Bikes is een Fietsenwinkel gelegen aan Het Bassin 19 in Vriezenveen.

Meer informatie over Kadra Bikes in Vriezenveen

Profiteer van gratis verzending op al onze bikes bij Kadrabikes. Ze bieden de Kadra V4, een unieke elektrische fatbike die geschikt is voor alle terreinen en weersomstandigheden. De fiets wordt kant en klaar afgeleverd en je kunt veilig betalen. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren en is de fiets gemaakt in Europa. Als je vragen hebt, kun je contact opnemen met de klantenservice. Ook kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en exclusieve promoties.

Wil je weten wat Kadra Bikes verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kadra Bikes of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kadra Bikes? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kadra Bikes het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Kadra Bikes reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kadra Bikes

Bezoekers bekeken ook