Keurslagerij Kenkhuis

Keurslagerij Kenkhuis is een Slagerij gelegen aan Westeinde 13 in Vriezenveen.

Meer informatie over Keurslagerij Kenkhuis in Vriezenveen

Bij Kenkhuis Keurslager kun je genieten van ambachtelijke producten. Zowel in de winkel als op de website word je verwelkomd met het beste vlees en de lekkerste vleeswaren. Ze hebben zelfs een bekroonde barbecueworst met Zwitserse kaas. Je kunt ook cadeaukaarten kopen en verzilveren. Daarnaast delen ze recepten van de week, zoals rookworst met pompoenpuree. Wil je gemakkelijk toegang tot hun webshop? Voeg deze dan toe aan het startscherm van je telefoon. Bij Kenkhuis Keurslager kun je terecht voor al je maaltijden, gourmet of barbecuevlees, en heerlijke hapjes voor feestjes.

Wil je weten wat Keurslagerij Kenkhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Keurslagerij Kenkhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Keurslagerij Kenkhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Keurslagerij Kenkhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Keurslagerij Kenkhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Keurslagerij Kenkhuis

Bezoekers bekeken ook