Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar

Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar is een Kleuterschool gelegen aan Marijkestraat 10 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Kinderopvang de Giraffe biedt flexibele opvang aan kinderen van 0 tot 12 jaar. Ze bieden dagopvang, peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang aan. Bij de Giraffe staat persoonlijke aandacht centraal, zodat kinderen zich gewaardeerd en op hun gemak voelen en zich optimaal kunnen ontwikkelen. De opvang is gevestigd op meerdere locaties in Vroomshoop, Westerhaar en Hellendoorn. Op de website kun je per locatie meer informatie vinden. Er zijn ook testimonials te lezen van tevreden ouders. De Giraffe biedt flexibele opvang per half uur, met geschoolde en ervaren pedagogische medewerkers. Als je vragen hebt of meer informatie wilt, kun je contact opnemen met één van de locaties. Ook kun je een rondleiding aanvragen om de opvang te bekijken en kennis te maken met de medewerkers.

Wil je weten wat Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderdagverblijf De Giraffe Westerhaar

Bezoekers bekeken ook