Kinderopvang De Buitenboel

Kinderopvang De Buitenboel is een Naschoolse opvang gelegen aan Geerdijk 36b in Den Ham.

Meer informatie over Kinderopvang De Buitenboel in Den Ham

Kinderopvang De Buitenboel is bezig met het vernieuwen van hun website. Op 4 januari 2021 openden ze hun deuren en bieden ze kinderdagverblijf voor kinderen van 0 tot 4 jaar en buitenschoolse opvang (BSO) voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ze hebben plaats voor 2 groepen kinderdagverblijf en 1 groep BSO. De kinderopvang gelooft dat kinderen zich het beste ontwikkelen in de buitenlucht, omringd door natuur en dieren. Het ontwerp van het buitenterrein is grotendeels uitgevoerd en ze hebben al enkele dieren toegevoegd aan de Buitenboel familie. De boomgaard en moestuin zijn verplaatst naar een ander deel van het terrein. Op de website zullen ze dieper ingaan op verschillende onderwerpen en ze nodigen mensen uit om contact op te nemen voor vragen of het maken van een afspraak.

Wil je weten wat Kinderopvang De Buitenboel verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kinderopvang De Buitenboel of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kinderopvang De Buitenboel? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kinderopvang De Buitenboel het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Kinderopvang De Buitenboel reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kinderopvang De Buitenboel

Bezoekers bekeken ook