Kottink Sportcave

Kottink Sportcave is een Personal trainer gelegen aan Waterkracht 1 in Vriezenveen.

Meer informatie over Kottink Sportcave in Vriezenveen

Kottink Sportcave is een allround training en levensstijl studio waarbij gewenste resultaten behalen centraal staat. Ze helpen je bij het vinden van een levensstijl die bij jou past door structuur te creëren in je voeding, training en levensstijl. De drie pijlers waar ze zich op richten zijn training, voeding en levensstijl. Bij de training word je uitgedaagd om moeilijke situaties te overwinnen, wat zorgt voor een energiek lichaam en geest. Ze hechten waarde aan voeding die je energie geeft en kijken samen met jou naar wat bij jou past. Daarnaast helpen ze je met het vinden van je levensstijl en zorgen ze voor structuur, zodat je je doelen op jouw manier kunt volhouden. Kottink Sportcave zorgt voor eerlijk advies, persoonlijke begeleiding en haalt het maximale uit jou.

Wil je weten wat Kottink Sportcave verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kottink Sportcave of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kottink Sportcave? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kottink Sportcave het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Kottink Sportcave reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kottink Sportcave

Bezoekers bekeken ook