KriAtief

KriAtief is een Stoffenwinkel gelegen aan Grotestraat 15 in Den Ham.

Meer informatie over KriAtief in Den Ham

Bij Kriatief Den Ham is het voor iedereen mogelijk om naailessen te volgen. Bij het begin van de lessen kun je kiezen uit verschillende modebladen en samen met de docent zoek je een geschikt model dat past bij jouw niveau en wensen. Op de website van Kriatief Den Ham kun je meer informatie vinden over de naailessen, cursussen, zelfmaakmode en workshops die zij organiseren. Als je vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact met hen opnemen. Elk naaiseizoen worden er zowel bestaande als nieuwe cursussen en workshops aangeboden.

Wil je weten wat KriAtief verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van KriAtief of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij KriAtief? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KriAtief het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar KriAtief reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. KriAtief

Bezoekers bekeken ook