Kringloopwinkel TweedeHams

Kringloopwinkel TweedeHams is een Kringloopwinkel gelegen aan Dorpsstraat 11a in Den Ham.

Meer informatie over Kringloopwinkel TweedeHams in Den Ham

Er is een kringloopwinkel genaamd TweedeHams in Den Ham. Een groep mensen uit Den Ham wilde al lange tijd een kringloopwinkel openen waarvan de opbrengst naar een goed doel gaat. Nu zijn ze bezig met het realiseren van deze wens. De winkel is gevestigd aan de Dorpsstraat 13 in Den Ham en heeft een oppervlakte van 490 vierkante meter. Ze verkopen voornamelijk mooie tweedehands kleding van bekende merken en bieden de mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken. Door iets te kopen bij deze kringloopwinkel steun je een diaconaal project. De openingstijden zijn woensdag tot en met zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur. Het adres is Dorpstraat 13, 7683 BG Den Ham (OV), Nederland en je kunt voor de deur parkeren. Kom een keer langs!

Wil je weten wat Kringloopwinkel TweedeHams verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Kringloopwinkel TweedeHams of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Kringloopwinkel TweedeHams? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kringloopwinkel TweedeHams het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Kringloopwinkel TweedeHams reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Kringloopwinkel TweedeHams

Bezoekers bekeken ook