LieverPijnVrij

LieverPijnVrij is een Fysiotherapeut gelegen aan Kon. Beatrixlaan 2a in Vroomshoop.

Meer informatie over LieverPijnVrij in Vroomshoop

LieverPijnVrij biedt oplossingen voor mensen met chronische of acute pijnklachten in het lichaam. De behandeling kan ook bijdragen aan vermindering van depressie en angstklachten. Ze behandelen verschillende klachten, waaronder rug- en bekkenproblemen, hormonale disbalans en voedingsproblemen. LieverPijnVrij heeft veel kennis en ervaring opgebouwd in de afgelopen 20 jaar en biedt een plan van aanpak op maat aan, afhankelijk van de klachten van de persoon. Ze maken gebruik van verschillende therapieën, zoals massage therapie op basis van Shiatsu en osteopathie, evenals bloedanalyse en supplementen kuren. Mensen die behandeld zijn door LieverPijnVrij zijn erg tevreden en merken positieve resultaten. Het tarief voor een behandeling varieert en het is mogelijk dat de behandeling vergoed wordt door de zorgverzekeraar. Monique, de oprichter van LieverPijnVrij, heeft zelf jarenlang moeten revalideren na een ongeval en heeft nu al meer dan 20 jaar ervaring in het helpen van mensen om pijnvrij te worden. Ze is gepassioneerd en gelooft dat met de juiste hulp iedereen pijnvrij kan worden.

Wil je weten wat LieverPijnVrij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LieverPijnVrij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LieverPijnVrij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LieverPijnVrij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar LieverPijnVrij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LieverPijnVrij

Bezoekers bekeken ook