Lindenhovius Den Ham B.V.

Lindenhovius Den Ham B.V. is een Aannemer gelegen aan Zomerweg 5 in Den Ham.

Meer informatie over Lindenhovius Den Ham B.V. in Den Ham

Bouwbedrijf Lindenhovius Den Ham B.V. is een familiebedrijf uit Twente dat al sinds 1922 actief is in de bouw. Ze hebben veel ervaring en kennis in huis, waardoor ze zowel kleine als grote bouwprojecten kunnen realiseren. Het bedrijf staat bekend om hun persoonlijke benadering en vakmanschap. Ze hebben hooggekwalificeerde vaklieden in dienst die al jarenlang bij hen werken. Een van hun specialisaties is het bouwen van traditionele gezinswoningen, zoals het Bakkersland type 4 in Bergentheim. Ook kunnen ze moderne landhuizen bouwen, zoals het Landgoed Hankate. Daarnaast zijn ze bezig met de verkoop van 10 woningen in De Smithoek in Den Ham. In 2017 is Bouwbedrijf Lindenhovius B.V. een dochterbedrijf geworden van Esbi Huis uit Vroomshoop. Als je benieuwd bent naar wat ze voor jou kunnen doen, kun je contact met hen opnemen.

Wil je weten wat Lindenhovius Den Ham B.V. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lindenhovius Den Ham B.V. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lindenhovius Den Ham B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lindenhovius Den Ham B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Lindenhovius Den Ham B.V. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lindenhovius Den Ham B.V.

Bezoekers bekeken ook