LOK

LOK is een Kapper gelegen aan Westeinde 48B in Vriezenveen.

Meer informatie over LOK in Vriezenveen

LOK Vriezenveen is een kapsalon in Vriezenveen die draait om mode, passie en ambitie. De ervaren haarstylisten van LOK hebben als doel om jou de perfecte look te geven. Ze zijn gespecialiseerd in kleuren en textuur knippen, zodat ze altijd de juiste coupe voor jou kunnen vinden. Het belangrijkste voor hen is dat jij lachend de deur uitgaat. Ze stellen hun team voor, bestaande uit Anne, Michelle en Bo, die allemaal verschillende specialiteiten hebben. Via de website kun je een online afspraak maken, maar een kleurafspraak bij Anne kan alleen telefonisch of via WhatsApp. Als je een afspraak moet annuleren of verplaatsen, laat het dan 24 uur van tevoren telefonisch weten. Het adres van LOK Vriezenveen is Westeinde 48b, 7671 CD Vriezenveen.

Wil je weten wat LOK verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van LOK of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij LOK? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je LOK het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar LOK reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. LOK

Bezoekers bekeken ook