Lunchroom Bij Saartje

Lunchroom Bij Saartje is een Restaurant gelegen aan De Sluis 8 in Vroomshoop.

Meer informatie over Lunchroom Bij Saartje in Vroomshoop

Bij lunchroom Bij Saartje kunt u van woensdag tot en met zaterdag terecht voor koffie, lunch en high tea. U kunt ook maaltijden afhalen, mits u voor 16:00 uur bestelt. Reserveren voor de high tea kan vanaf 2 personen en deze kan ook bezorgd of afgehaald worden, zelfs op dagen dat de lunchroom gesloten is. Bij Saartje biedt een unieke en gastvrije ervaring met een creatief menu en een gezellig interieur. Ze vragen hun bezoekers om een berichtje achter te laten in hun gastenboek. Op bepaalde data is de lunchroom afgehuurd, maar voor andere gelegenheden kunnen er reserveringen worden gemaakt. De lunchroom bevindt zich op het industrieterrein en er is voldoende parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Lunchroom Bij Saartje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Lunchroom Bij Saartje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Lunchroom Bij Saartje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lunchroom Bij Saartje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Lunchroom Bij Saartje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Lunchroom Bij Saartje

Bezoekers bekeken ook