M.J.M. Horstink

M.J.M. Horstink is een Huisarts gelegen aan Hoofdweg 132P 7676 AJ in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over M.J.M. Horstink in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Huisartsenpraktijk Horstink is een medisch centrum gevestigd op de eerste verdieping van Westerhaar-Vriezenveensewijk. De praktijk is sinds 2002 actief en wordt geleid door huisarts M.J.M. Horstink. De openingstijden zijn volgens afspraak, met spreekuren in de ochtend en middag, en telefonisch spreekuur in de ochtend. Tijdens de lunchpauze is de praktijk gesloten. Op woensdagmiddag is er waarneming door andere huisartsenpraktijken in de buurt. Recepten bestellen en afspraken maken kan via een telefonisch keuzemenu. De praktijk is bereikbaar op het nummer 0546-659205. Het adres van de praktijk is Hoofdweg 132P, Westerhaar-Vriezenveensewijk. Voor meer informatie kunnen patiënten terecht op de website van de praktijk.

Wil je weten wat M.J.M. Horstink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van M.J.M. Horstink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij M.J.M. Horstink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je M.J.M. Horstink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar M.J.M. Horstink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. M.J.M. Horstink

Bezoekers bekeken ook