Made4dogs

Made4dogs is een Winkel voor jachtartikelen gelegen aan Almeloseweg 48 in Vriezenveen.

Meer informatie over Made4dogs in Vriezenveen

Air&Go is een nieuw product in de serie &Go en is een dummy thrower die werkt op lucht. De thrower is gemaakt van aluminium en kunststof, waardoor hij licht van gewicht is. De twee pijpjes aan de bovenkant zijn 360 graden draaibaar, zodat je in elke gewenste richting kunt schieten met een hoek van 45 graden. Aan de onderzijde zijn pootjes bevestigd waarmee je de hoek kunt aanpassen naar bijvoorbeeld 90 graden om een tennisbal over een weiland te kunnen schieten. Na elk schot duurt het 10 seconden voordat het volgende schot kan worden afgevuurd. Het apparaat is makkelijk te vervoeren door de handvaten aan de bovenzijde en wordt geleverd met een universele afstandsbediening tot 300 meter. Er is ook een versie met 4 pijpjes beschikbaar. De Air&Go Dummy launcher is te bestellen bij Made4Dogs vanaf €710,00.

Wil je weten wat Made4dogs verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Made4dogs of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Made4dogs? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Made4dogs het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Made4dogs reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Made4dogs

Bezoekers bekeken ook