Marjo Hair Design

Marjo Hair Design is een Kapper gelegen aan Puntkolk 2 in Vroomshoop.

Meer informatie over Marjo Hair Design in Vroomshoop

Welkom bij Marjo Hairdesign Vroomshoop, waar u kunt genieten van een behandeling in een ontspannen en fijne sfeer. In de kapsalon kunt u de hele week terecht op afspraak. Daarnaast bieden wij ook behandelingen in onze beautysalon, zoals Hennabrows, het harsen en verven van wenkbrauwen en visagie voor feesten en bruidskapsels. Als u een haarwerk nodig heeft, kunt u terecht in onze haarwerkstudio waar we u alle zorg, aandacht en advies geven. Of u nu last heeft van haarverlies door stress, afvallen, alopecia of chemotherapie, wij staan voor u klaar om samen met u de beste oplossing te bespreken. Bij Marjo Hair Beauty & Haarwerksalon staat kwaliteit voorop, ook bij het knippen. Wij letten op uw gezichtsvorm en persoonlijkheid bij het aanmeten van een kapsel en vinden het belangrijk dat uw kapsel uw karakter uitstraalt. Ons doel is dat u onze salon verlaat met een grote glimlach. Maak een afspraak bij Marjo Hairdesign in Vroomshoop voor een feelgood-behandeling!

Wil je weten wat Marjo Hair Design verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Marjo Hair Design of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Marjo Hair Design? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Marjo Hair Design het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Marjo Hair Design reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Marjo Hair Design

Bezoekers bekeken ook