Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie

Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie is een Nagelstudio gelegen aan Vondelstraat 41 in Vriezenveen.

Meer informatie over Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie in Vriezenveen

Vandaag geopend tot 17:00. Specialistische Voetzorg is een praktijk waar medische noodzaak en schoonheid gecombineerd worden. Ze bieden medische voetzorg voor risicovoeten, zoals voeten van mensen met diabetes, neurologische of oncologische aandoeningen. Daarnaast bieden ze ook cosmetische voetzorg, waarbij een medische voetzorg behandeling wordt aangevuld met bijvoorbeeld gel lak. Ze bieden ook voetreflexologie, wat kan helpen om de verstoorde harmonie te herstellen door het natuurlijke genezingsproces van het lichaam te stimuleren. Regelmatige voetzorg is belangrijk om voetklachten te voorkomen, zoals eelt, kloven, likdoorns en nagelproblemen. De medisch pedicure is er om klachten te voorkomen, verhelpen of verzachten. De praktijk wordt gerund door Jannie Smit Botter, een gediplomeerd Medisch Pedicure en oncologisch voetzorgverlener. Ze behandelt ook risicovoeten en is gespecialiseerd in complexe voet- en nagelproblematiek behandelingen. Naast voetzorg heeft ze ook kennis op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en -reparatie, en anti druk technieken. Ze is ook gediplomeerd voetreflextherapeut. De praktijk heeft al meer dan 1000 voeten behandeld en is te bereiken via info@pedicarejannie.nl of telefoonnummer (06) 186 868 51. Het adres is Vondelstraat 4, 7761 ZG in Vriezenveen.

Wil je weten wat Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Medisch Pedicurepraktijk Pedi-Care Jannie

Bezoekers bekeken ook