Meel van de Molen - Webshop

Meel van de Molen - Webshop is een Internetwinkel gelegen aan Hammerweg 30 in Vriezenveen.

Meer informatie over Meel van de Molen - Webshop in Vriezenveen

Bij Meel van de Molen kun je terecht voor allerlei bakproducten, zoals pannenkoekenmeel, brood- en bakmixen en basismeel. Daarnaast bieden ze ook leuke cadeaupakketten aan. De producten worden snel geleverd, meestal binnen 1 à 3 werkdagen. Je kunt veilig betalen met verschillende betaalmethodes, waaronder iDEAL. Het bijzondere aan Meel van de Molen is dat ze alleen werken met vrijwilligers, waardoor de volledige opbrengst naar de molen gaat. Dus als je hier je bakproducten koopt, steun je ook nog eens een goed doel!

Wil je weten wat Meel van de Molen - Webshop verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Meel van de Molen - Webshop of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Meel van de Molen - Webshop? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Meel van de Molen - Webshop het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Meel van de Molen - Webshop reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Meel van de Molen – Webshop

Bezoekers bekeken ook