Michael van het Laar

Michael van het Laar is een Kledingwinkel gelegen aan Esrand 29 in Vriezenveen.

Meer informatie over Michael van het Laar in Vriezenveen

Deze tekst beschrijft een aantal kledingstukken die te koop zijn. Zo is er een T-shirt geïnspireerd op oude inwoners van Vriezenveen, een zwarte en grijze hoodie met een innovatieve look en een oversized T-shirt ontworpen door Michael van het Laar. Alle kledingstukken zijn gemaakt van 100% biologisch katoen. Verder wordt er kort informatie gegeven over het doel van het bedrijf, namelijk het uitbreiden van de mode-industrie in Overijssel, Nederland. Ook wordt er de mogelijkheid geboden om je te abonneren op de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van productlanceringen, speciale aanbiedingen en bedrijfsnieuws.

Wil je weten wat Michael van het Laar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Michael van het Laar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Michael van het Laar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Michael van het Laar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Michael van het Laar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Michael van het Laar

Bezoekers bekeken ook