Moi Mi

Moi Mi is een Winkel gelegen aan Boegstaete 20 in Vroomshoop.

Meer informatie over Moi Mi in Vroomshoop

Bij ons vind je een ruime selectie aan materiaal om creatief aan de slag te gaan. We hebben verschillende soorten modestoffen, zoals rekbare stoffen, tricots, katoen en ribfluweel, maar ook speciale stoffen zoals bruidsstoffen en quiltstoffen. Daarnaast bieden we ook wol en garens voor haken en breien, en kun je bij ons terecht voor borduurmaterialen en macramé materiaal. Als je vragen hebt over kleurencombinaties, kun je altijd contact met ons opnemen. We proberen onze service continu te verbeteren en verzenden bestellingen zo snel mogelijk. Als er niet voldoende voorraad is of er een foutje in de stof zit, nemen we contact met je op om te overleggen. In onze stenen winkel kun je inspiratie opdoen en tussen de stoffen snuffelen. We hebben ook een quilthoek met voordelige fat quarters en een ruime selectie aan fournituren. Achterin de winkel vind je onze wolafdeling met meer dan 50 verschillende soorten garens. Daarnaast organiseren we regelmatig workshops en hebben we een creatief café waar je samen creatief bezig kunt zijn. Je kunt onze winkel vinden langs de doorgaande weg door Vroomshoop en voor meer informatie kun je terecht op onze website www.moimi.eu.

Wil je weten wat Moi Mi verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Moi Mi of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Moi Mi? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moi Mi het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Moi Mi reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Moi Mi

Bezoekers bekeken ook