Mooi Bij Ilona

Mooi Bij Ilona is een Nagelstudio gelegen aan Zonnedauwstraat 21 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Mooi Bij Ilona in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Ilona Oelen is een nagelstyliste die haar opleiding heeft gevolgd bij Creative Nail Design en regelmatig workshops en cursussen volgt om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en technieken. Ze is ambassadeur bij Odyssey Nail Systems en lid van het wedstrijdteam van B-you in Hengelo. Ze hecht veel waarde aan service en kwaliteit en heeft daardoor een trouwe klantenkring opgebouwd. Ze gelooft dat mooie handen belangrijk zijn voor vrouwen, omdat ze contact maken en verhalen vertellen. Bij haar kunnen klanten terecht voor natuurlijke, korte of lange nagels. Voor vragen kunnen ze contact met haar opnemen via telefoon, WhatsApp, e-mail of Facebook. De openingstijden kunnen variëren tijdens schoolvakanties.

Wil je weten wat Mooi Bij Ilona verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Mooi Bij Ilona of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Mooi Bij Ilona? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Mooi Bij Ilona het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Mooi Bij Ilona reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Mooi Bij Ilona

Bezoekers bekeken ook