Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers

Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers is een Installatiebedrijf gelegen aan Weitzelpoort, Bedrijfsweg 9 in Vriezenveen.

Meer informatie over Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers in Vriezenveen

Morrenhof-Jansen is een installatiebedrijf dat zich richt op duurzame installaties en energiebesparing. Ze hebben onlangs een nieuwe vestigingslocatie in Vriezenveen gebouwd om aan te tonen dat duurzaam bouwen vanzelfsprekend is voor hen. Het bedrijf heeft ook groene energieopwekking en energiebesparende maatregelen geïmplementeerd, zoals zonnepanelen, warmtepompen en led-verlichting. Met 375 medewerkers, 5 vestigingen en 35.000 klanten is Morrenhof-Jansen een toonaangevend installatiebedrijf. Ze hebben zelfs de prijs "Installatiebedrijf van het jaar" gewonnen. Het bedrijf is voortdurend bezig met groei en uitbreiding, zoals het overnemen van Otterman Techniek en het uitbreiden van het directieteam. Ze zijn ook betrokken bij verschillende nieuwbouwprojecten, waaronder een verpleeghuis in Rosengaerde en een project in Oosterdalfsen. Al met al is Morrenhof-Jansen een betrouwbaar installatiebedrijf dat de nadruk legt op duurzaamheid en technologische ontwikkelingen.

Wil je weten wat Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Morrenhof-Jansen / Installatiebedrijf Evers

Bezoekers bekeken ook