MTB-Stegehuis.nl

MTB-Stegehuis.nl is een Fietsenwinkel gelegen aan Verzetstraat in Vriezenveen.

Meer informatie over MTB-Stegehuis.nl in Vriezenveen

MTB-Stegehuis.nl is een familiebedrijf dat sinds 1967 een autobedrijf is. Sinds een paar jaar specialiseren ze zich ook in mountainbikes. Ze hebben gezocht naar kwalitatief goede merken en zijn uitgekomen bij Rock Machine, een merk dat in Nederland nog niet zo bekend is maar internationaal succesvol is. Daarnaast hebben ze ook het merk Bikkel in hun showroom, dat elektrische stadsfietsen maakt. In 2022 zijn ze dealer geworden van het hogere segment mountainbikes van Pivot en het merk Husqvarna. Vanaf november 2023 kunt u ook Santa Cruz bij hen bestellen. Bij MTB-Stegehuis kunt u terecht voor accessoires, reparatie en onderhoud van zowel mountainbikes als normale fietsen. Ze leveren alles uit voorraad en hebben een werkplaats waar alle fietsen gerepareerd worden. Hun adres is Verzetstraat 7, 7671 GH Vriezenveen en ze zijn bereikbaar op 0546-561828. Ze zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 09:00 tot 14:00 uur. Je kunt hen volgen op Facebook en Instagram en ze horen graag wat je van hen vindt.

Wil je weten wat MTB-Stegehuis.nl verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van MTB-Stegehuis.nl of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij MTB-Stegehuis.nl? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MTB-Stegehuis.nl het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar MTB-Stegehuis.nl reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. MTB-Stegehuis.nl

Bezoekers bekeken ook