Notaris Koene

Notaris Koene is een Notaris gelegen aan Oosteinde 15 in Vriezenveen.

Meer informatie over Notaris Koene in Vriezenveen

Noaber Notarissen is een professioneel notariskantoor met vestigingen in Vriezenveen en Den Ham. Ze hebben een klein team van deskundige medewerkers die veel aandacht besteden aan jouw persoonlijke wensen en de beste akte voor jou opstellen. Het kantoor is goed op de hoogte van alle nieuwe regels en heeft specialisten op verschillende notariële vakgebieden. Notaris Sjoerd Koopman richt zich voornamelijk op familierecht, terwijl notarisklerken Henk Timmerman, Ruud Vellener en Ginette Kosters-Ardesch veel kennis hebben van onroerend goed. Notaris Pieter Koene staat klaar om jouw onderneming te ondersteunen. Het kantoor is gevestigd op twee adressen in Vriezenveen en Den Ham en is op werkdagen geopend van 8:30 tot 17:00. Noaber Notarissen biedt vaste, scherpe kosten voor standaardzaken, maar ook maatwerk tegen een passend tarief. Let op: aan de informatie op de website kunnen geen rechten worden ontleend, maar de algemene voorwaarden en AVG-verklaring zijn van toepassing.

Wil je weten wat Notaris Koene verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Notaris Koene of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Notaris Koene? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Notaris Koene het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Notaris Koene reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Notaris Koene

Bezoekers bekeken ook