Pedicure Allie Kwant

Pedicure Allie Kwant is een Nagelstudio gelegen aan Wetering 19 in Vriezenveen.

Meer informatie over Pedicure Allie Kwant in Vriezenveen

Pedicure Allie Kwant uit Vriezenveen is een pedicurepraktijk die is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet. Het is mogelijk om bij uw zorgverzekeraar te informeren of een behandeling vergoed wordt. De praktijk is gevestigd aan huis en heeft een eigen ingang. Er is voldoende parkeergelegenheid op de oprit en er is ook een openbare parkeerplaats naast het huis. Bovendien kunt u in de praktijk gratis gebruik maken van wifi. De prijzen voor 2023 zijn als volgt: een basisbehandeling van 45 minuten kost €24,00 en omvat onder andere het knippen van nagels, het glad frezen en vijlen van nagels, het verwijderen van eelt en eventueel het verwijderen van likdoorns. Daarnaast is er ook een korte behandeling van €14,00 waarbij alleen likdoorns worden verwijderd. Als kadotip biedt Pedicure Allie Kwant ook pedicure kadobonnen aan voor een basisbehandeling.

Wil je weten wat Pedicure Allie Kwant verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure Allie Kwant of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure Allie Kwant? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure Allie Kwant het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Pedicure Allie Kwant reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure Allie Kwant

Bezoekers bekeken ook