Pedicure - Voetensalon Coryna

Pedicure - Voetensalon Coryna is een Nagelstudio gelegen aan Kastanjehoek 7 in Vroomshoop.

Meer informatie over Pedicure - Voetensalon Coryna in Vroomshoop

Bij Coryna kunt u terecht voor zowel medische als cosmetische voetbehandelingen. Op medisch gebied kan Coryna hulp bieden bij diverse aandoeningen zoals diabetes, reuma en neuropathie. Er worden speciale behandelplannen opgesteld met de behoefte en het welzijn van de cliënt voorop. De praktijk is aangesloten bij Provoet en Procert. Daarnaast is Coryna gespecialiseerd in nagelregulatie en biedt ze verschillende soorten behandelingen aan, waaronder een volledige pedicure behandeling, het verwijderen van voetwratten en kort consulten voor bijvoorbeeld ingroeiende nagels. De praktijk bevindt zich op de eerste etage, maar Coryna kan ook bij u aan huis komen als traplopen een probleem is. De contactgegevens van Coryna zijn: email: coryna29@msn.com en telefoon: 0624643777.

Wil je weten wat Pedicure - Voetensalon Coryna verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pedicure - Voetensalon Coryna of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pedicure - Voetensalon Coryna? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pedicure - Voetensalon Coryna het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Pedicure - Voetensalon Coryna reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pedicure – Voetensalon Coryna

Bezoekers bekeken ook