Peuterspeelzaal De Kleine Wereld

Peuterspeelzaal De Kleine Wereld is een Kinderopvang gelegen aan Beeklaan 1 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Peuterspeelzaal De Kleine Wereld in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Kinderopvang De Kleine Wereld is gevestigd in de Brede School van Westerhaar-Vriezenveensewijk, samen met twee basisscholen. De kinderen kunnen spelen in een fijne groepsruimte met uitdagende materialen en in de speelhal kunnen ze kleine gymactiviteiten, zang en dans doen. Buiten is er een omheinde buitenspeelplaats ingericht volgens de visie Natuurlijk Buitenspelen, met verschillende ontdekplekken en een moestuin. Het kinderdagverblijf is geopend van maandag tot en met vrijdag van 07:00 tot 18:00 uur. Op hetzelfde adres bevinden zich ook een peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang. De Kleine Wereld is een vertrouwde plek met bekende gezichten die elke dag klaarstaan om de kinderen een geweldige dag te bezorgen. Voor meer informatie of persoonlijk advies kan contact opgenomen worden met Regiokantoor West-Twente.

Wil je weten wat Peuterspeelzaal De Kleine Wereld verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Peuterspeelzaal De Kleine Wereld of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Peuterspeelzaal De Kleine Wereld? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Peuterspeelzaal De Kleine Wereld het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Peuterspeelzaal De Kleine Wereld reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Peuterspeelzaal De Kleine Wereld

Bezoekers bekeken ook