Pizzeria Mister Pizza

Pizzeria Mister Pizza is een Pizzeria gelegen aan Boegstaete 1 in Vroomshoop.

Meer informatie over Pizzeria Mister Pizza in Vroomshoop

Onze producten worden gemaakt van hoge kwaliteit ingrediënten, waardoor we de lekkerste pizza's, pasta's en vleesgerechten kunnen garanderen. Daarnaast bieden we een snelle bezorgservice, zodat u snel kunt genieten van uw maaltijd. We werken alleen met verse ingrediënten in onze keuken, om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. Op woensdag hebben we een speciale pizzadag, waarbij u pizza's kunt bestellen voor €8,00, maar deze actie is alleen geldig voor bepaalde nummers en niet op feestdagen. We bieden gratis bezorging in Vroomshoop vanaf €10,-, en bezorging in andere gebieden vanaf €12,50,-, waarbij er bezorgkosten van toepassing zijn. Onze openingstijden zijn van dinsdag tot en met donderdag van 16:00 tot 21:00 uur, en op vrijdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur. U kunt contact met ons opnemen op het telefoonnummer 0546 - 642 588.

Wil je weten wat Pizzeria Mister Pizza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pizzeria Mister Pizza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pizzeria Mister Pizza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pizzeria Mister Pizza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Pizzeria Mister Pizza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pizzeria Mister Pizza

Bezoekers bekeken ook