PKN Tubbergen (Bruinehaar)

PKN Tubbergen (Bruinehaar) is een Hervormde kerk gelegen aan Gravenlandweg 18 in Bruinehaar.

Meer informatie over PKN Tubbergen (Bruinehaar) in Bruinehaar

De Protestantse Gemeente Tubbergen is een actieve en betrokken gemeente waar iedere zondag een dienst plaatsvindt om 10.00 uur of 10.30 uur. Er worden ook veel activiteiten georganiseerd waarbij mensen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren. Als je geïnteresseerd bent in de gemeente, kun je lid of vriend worden of deelnemen aan de activiteiten. Alle informatie over de kerk is te vinden op de website en je kunt contact opnemen via de contactgegevens. De kerk staat bekend om haar gastvrijheid en de mogelijkheid om jezelf te zijn en samen te groeien in verbondenheid en geloof. Daarnaast zijn er nieuwsberichten en een agenda beschikbaar, en kun je de app van de kerk installeren om betrokken te blijven.

Wil je weten wat PKN Tubbergen (Bruinehaar) verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van PKN Tubbergen (Bruinehaar) of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij PKN Tubbergen (Bruinehaar)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je PKN Tubbergen (Bruinehaar) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar PKN Tubbergen (Bruinehaar) reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. PKN Tubbergen (Bruinehaar)

Bezoekers bekeken ook