Pollenkerk

Pollenkerk is een Kerk gelegen aan Oude Hoevenweg 40 in Vriezenveen.

Meer informatie over Pollenkerk in Vriezenveen

Op 29 oktober wordt er een praise-avond georganiseerd in de Grote kerk. Er zal een gevarieerd programma van liederen en een korte meditatie zijn, begeleid door een band, blazerssectie en percussionist. Daarnaast vindt binnenkort de jaarlijkse Actie Dankdag plaats, waarbij vrijwilligers enveloppen zullen bezorgen en ophalen om het begrotingstekort van de gemeente aan te vullen. Op 5 november is er een Kidspraise met goochelaar Jan als speciale gast. Ook wordt er aandacht besteed aan het gezinsdagboek 'Een Handvol Koren', dat veel gelezen wordt in Vriezenveen. Verder wordt er vermeld dat er recentelijk een 24jesus evenement heeft plaatsgevonden, waarbij de deelnemers 24 uur lang de natuur in gingen. Ten slotte wordt er nog verwezen naar een nieuwe dagelijkse podcast genaamd "Kerk Dichtbij".

Wil je weten wat Pollenkerk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Pollenkerk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Pollenkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Pollenkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Pollenkerk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Pollenkerk

Bezoekers bekeken ook