Profijt Meubel Vriezenveen

Profijt Meubel Vriezenveen is een Woonwinkel gelegen aan Weitzelweg 21 in Vriezenveen.

Meer informatie over Profijt Meubel Vriezenveen in Vriezenveen

Profijt Meubel Vriezenveen biedt een ruime collectie meubelen aan, variërend van romantisch tot strak design en van klassiek tot de laatste trends. Ze garanderen altijd de laagste prijs en hebben een unieke collectie die nergens anders te vinden is. Veel van de meubelen zijn direct uit voorraad leverbaar en er is een snel leverprogramma. Door zelf de meubelen mee te nemen en te monteren, kunnen bezorg- en montagekosten bespaard worden. Daarnaast biedt Profijt Meubel 2 jaar volledige CBW garantie en is er een mogelijkheid voor 5 jaar 100% garantie met de All in House service. Profijt Meubel is onderdeel van Löwik Wonen & Slapen, de grootste woonboulevard van Oost Nederland in Vriezenveen.

Wil je weten wat Profijt Meubel Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Profijt Meubel Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Profijt Meubel Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Profijt Meubel Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Profijt Meubel Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Profijt Meubel Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook