Q-rious Marketing & Communic.

Q-rious Marketing & Communic. is een Communicatieadviesbureau gelegen aan Helmkruid 18 in Vroomshoop.

Meer informatie over Q-rious Marketing & Communic. in Vroomshoop

Q-rious Marketing & Communication is een bedrijf dat in 2012 is opgericht door René Koerhuis. Hij is een zelfstandige professional die diensten aanbiedt op het gebied van marketing, communicatie en redactie. Met bijna 25 jaar ervaring in internationale marketing en communicatie kan hij expertise bieden aan zowel multinationals als MKB-bedrijven, zowel binnen als buiten de agrarische sector. Zijn passie is om technische aspecten snel te begrijpen en deze begrijpelijk te communiceren in woord en beeld. Het bedrijf biedt freelance redactie en ondersteuning op het gebied van marketing en communicatie.

Wil je weten wat Q-rious Marketing & Communic. verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Q-rious Marketing & Communic. of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Q-rious Marketing & Communic.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Q-rious Marketing & Communic. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Q-rious Marketing & Communic. reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Q-rious Marketing & Communic.

Bezoekers bekeken ook