Raad van Kerken te Almelo

Raad van Kerken te Almelo is een Kerk gelegen aan Hoofdweg 186 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Raad van Kerken te Almelo in Westerhaar-Vriezenveensewijk

De website van de Raad van Kerken Almelo biedt actuele informatie over negen christelijke geloofsgemeenschappen in Almelo en algemene informatie over kerk en samenleving. Op de website zijn onder andere doel en activiteiten, vieringen en de Walk of Peace te vinden. De Raad van Kerken is geschokt door de terreuraanval op Israël. Er worden demonstraties en een vredeswandeling georganiseerd en er zijn verschillende activiteiten gepland, zoals lezingen en concerten in de Grote Kerk. Ook is er wereldnieuws te vinden op de website.

Wil je weten wat Raad van Kerken te Almelo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Raad van Kerken te Almelo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Raad van Kerken te Almelo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Raad van Kerken te Almelo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Raad van Kerken te Almelo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Raad van Kerken te Almelo

Bezoekers bekeken ook