Rally Team Stegehuis

Rally Team Stegehuis is een Autobedrijf/Garage gelegen aan Verzetstraat 7 in Vriezenveen.

Meer informatie over Rally Team Stegehuis in Vriezenveen

In 2023 hebben Nick Stegehuis en Jack Stegehuis besloten om te beginnen met rally rijden. Hun vader Henk Stegehuis en oom Gerrit Mollink hebben van 2008 tot 2013 gereden, dus Jack en Nick hebben altijd al gekeken naar hoe het moet. Ze zullen meedoen aan de Peugeot 206 Rally Cup, waarbij alle auto's gelijk zijn. Toen Jack en Nick begonnen met rijden, begon het ook weer te kriebelen bij hun vader en oom. Ze zullen meedoen aan de Hellendoorn Rally in 2023. Het rallyteam is op zoek naar monteurs en het adres van Autobedrijf Stegehuis is Verzetstraat 7, Vriezenveen.

Wil je weten wat Rally Team Stegehuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rally Team Stegehuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rally Team Stegehuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rally Team Stegehuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Rally Team Stegehuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rally Team Stegehuis

Bezoekers bekeken ook