Restaurant Koebrugge Vriezenveen

Restaurant Koebrugge Vriezenveen is een Restaurant gelegen aan Oosteinde 18 in Vriezenveen.

Meer informatie over Restaurant Koebrugge Vriezenveen in Vriezenveen

Restaurant Koebrugge is een restaurant dat zich laat inspireren door Oosterse culturen en smaken. Ze gebruiken ambachtelijke bereidingswijzen, traditionele recepten, verse ingrediënten en speciaal geselecteerde specerijen om ervoor te zorgen dat je de echte smaak kunt proeven. Je kunt online bestellen en ze streven ernaar om elke 10 minuten een bestelling klaar te hebben staan. Daarnaast kun je ook een tafel reserveren voor alle momenten dat het restaurant open is. Ze hebben ook een 3-gangen keuzemenu met heerlijke gerechten. Voor feestjes hebben ze een kleine en grote zaal die zelfs aan elkaar verbonden kunnen worden voor grote evenementen met wel 200 personen. Ze bieden verschillende arrangementen aan voor feesten en zakelijke bijeenkomsten, maar maken ook graag een feest op maat voor jouw wensen en behoeften. Je kunt contact met ze opnemen via telefoon of e-mail. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag van 16:00 tot 22:00 uur en de afhaaltijden zijn van dinsdag tot en met zondag van 17:00 tot 21:00 uur.

Wil je weten wat Restaurant Koebrugge Vriezenveen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant Koebrugge Vriezenveen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant Koebrugge Vriezenveen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant Koebrugge Vriezenveen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Restaurant Koebrugge Vriezenveen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant Koebrugge Vriezenveen

Bezoekers bekeken ook