Restaurant zalencentrum De Beuk

Restaurant zalencentrum De Beuk is een Tapas restaurant gelegen aan Dorpsstraat 7 in Den Ham.

Meer informatie over Restaurant zalencentrum De Beuk in Den Ham

Restaurant en zalencentrum 'De Beuk' is geopend tot medio april 2024. Op de website van De Beuk Markant Wonen kunt u meer informatie vinden. Bij 'De Beuk' kunt u op donderdag tot en met zaterdag genieten van mini-gerechten genaamd 'Beukenootjes'. Deze gerechten worden achtereenvolgens geserveerd en kunnen gecombineerd worden tot een complete maaltijd. Ook voor glutenvrije en vegetarische opties kunt u hier terecht, maar het is niet mogelijk om zelf te kiezen en reserveren is gewenst. De menukaart biedt ook de mogelijkheid om à la carte te genieten. Het restaurant staat bekend om haar ouderwetse gastvrijheid in een ontspannen omgeving. Voor het 'Beukenootjes' concept kunt u contact opnemen met De Beuk voor meer informatie en reserveringen. De contactgegevens zijn te vinden op de website van De Beuk.

Wil je weten wat Restaurant zalencentrum De Beuk verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Restaurant zalencentrum De Beuk of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Restaurant zalencentrum De Beuk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Restaurant zalencentrum De Beuk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Restaurant zalencentrum De Beuk reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Restaurant zalencentrum De Beuk

Bezoekers bekeken ook