Rijschool Stokreef

Rijschool Stokreef is een Autorijschool gelegen aan Bisschopsweg 2a in Den Ham.

Meer informatie over Rijschool Stokreef in Den Ham

Rijschool Stokreef, voorheen bekend als Cor Schrotenboer, heet je welkom op hun website. Sinds 1 januari 2021 heeft Riëtte Stokreef de rijschool overgenomen, maar voor de leerlingen verandert er niets. Peter Eeftink en Riëtte Stokreef blijven de rijlessen verzorgen en de service en klantgerichtheid blijven hetzelfde. Wel zal Riëtte voortaan de planning en administratie op zich nemen. Het CBR heeft aangekondigd dat vanaf 2 mei bijna alle coronamaatregelen worden afgebouwd. Het dragen van mondkapjes tijdens praktijkexamens en toetsen is niet langer verplicht, hoewel kandidaten en instructeurs er nog steeds om kunnen vragen. Instructeurs mogen nu ook weer meerijden tijdens toetsen en examens, maar dit is niet verplicht. De toegangscontrole bij CBR-locaties vervalt ook vanaf 2 mei. De ontvangst- en eindgesprekken voor de praktijkexamens en toetsen vinden voorlopig nog buiten plaats. Daarnaast is het aantal keren dat je je theorie-examen kunt verplaatsen, verminderd van vijf naar drie. Rijschool Stokreef is blij met deze versoepelingen. Ze bieden een startpakket aan van 24 lessen, inclusief een praktijkboekje en het praktijkexamen. Voordat je praktijkexamen kunt doen, moet je eerst slagen voor je theorie-examen. Rijschool Stokreef biedt boeken, online cursussen en oefenexamens aan om je hier.

Wil je weten wat Rijschool Stokreef verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Rijschool Stokreef of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Rijschool Stokreef? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Rijschool Stokreef het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Rijschool Stokreef reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Rijschool Stokreef

Bezoekers bekeken ook