rk parochie Heilige Antonius Abt

rk parochie Heilige Antonius Abt is een Katholieke kerk gelegen aan Oosteinde 19 in Vriezenveen.

Meer informatie over rk parochie Heilige Antonius Abt in Vriezenveen

De H. Pancratius parochie omvat negen geloofsgemeenschappen, waaronder Albergen, Fleringen, Geesteren, Langeveen, Mariaparochie, Reutum, Tubbergen, Vasse en Vriezenveen. Op de website van de parochie is informatie te vinden over alle activiteiten. Er wordt onder andere een gebedsdag voor de Vrede aangekondigd op 27 oktober 2023 en er is een nieuwsbrief voor de Kinder- en Jeugdkerk en Rock Solid. Ook wordt er melding gemaakt van de inwijding van de Mariakapel in Albergen en het vermelden van overledenen in vieringen en media. Verder worden er geloofsbijeenkomsten georganiseerd en wordt er teruggeblikt op de Pancratiusdag. In dringende pastorale situaties kan er contact opgenomen worden met de weekwacht. De contactgegevens van de parochie zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat rk parochie Heilige Antonius Abt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van rk parochie Heilige Antonius Abt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij rk parochie Heilige Antonius Abt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je rk parochie Heilige Antonius Abt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar rk parochie Heilige Antonius Abt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. rk parochie Heilige Antonius Abt

Bezoekers bekeken ook