Roelien Hair & Beauty

Roelien Hair & Beauty is een Kapper gelegen aan Julianaplein 6 in Vroomshoop.

Meer informatie over Roelien Hair & Beauty in Vroomshoop

Ruim 25 jaar geleden begonnen we onze kapperszaak in Vroomshoop. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan en een vaste klantenkring opgebouwd. We streven ernaar om een kapsalon te zijn waar kwaliteit en trends samenkomen. Ons team bestaat uit enthousiaste en vakkundige kappers die goed naar jouw wensen luisteren. We geven je tips om je haar ook thuis goed te verzorgen. Naast haarverzorging bieden we ook visagie, manicure, pedicure en schoonheidsbehandelingen aan. We werken met de topproducten van KEVIN MURPHY, GOLDWELL en REDKEN, die zorgen voor gewichtloos haar en optimale kleurresultaten. Daarnaast bieden we ook bruidsstyling aan, waarbij we advies geven, een proefkapsel maken en op de grote dag zelf langskomen. Je kunt contact met ons opnemen via onze website, waar je ook ons privacy statement kunt lezen. Volg ons op Facebook, Pinterest en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste trends en acties.

Wil je weten wat Roelien Hair & Beauty verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roelien Hair & Beauty of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roelien Hair & Beauty? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelien Hair & Beauty het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Roelien Hair & Beauty reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roelien Hair & Beauty

Bezoekers bekeken ook