Roelofs Werkplaats

Roelofs Werkplaats is een Aannemer gelegen aan Marleseweg 27 in Den Ham.

Meer informatie over Roelofs Werkplaats in Den Ham

Roelofs is een ingenieursbureau en aannemer dat zich richt op verschillende expertises, zoals mobiliteit, energie & milieu, water en riolering, gebiedsontwikkeling, verharding en techniek, beheer en onderhoud, en grondstoffen. Ze streven ernaar om meer waarde te geven aan de beschikbare ruimte en werken aan duurzame oplossingen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het winnen en klasseren van ophoog- en industriezand en exploiteert zandputten in Nederland en Duitsland. Roelofs is betrokken bij verschillende projecten, zoals de renovatie van De Blesse en Bijvanck Blaricum. Ze bieden ook vacatures aan en werken samen met verschillende sectoren, zoals overheid, industrie, aannemers, onderwijs, zorg en agrarische sector. Intensieve samenwerkingsvormen, zoals de bouwteamconstructie, zijn belangrijk voor het behalen van optimale projectresultaten. Het bedrijf heeft een hoofdkantoor en biedt ook een nieuwsbrief aan om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Wil je weten wat Roelofs Werkplaats verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Roelofs Werkplaats of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Roelofs Werkplaats? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Roelofs Werkplaats het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Roelofs Werkplaats reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Roelofs Werkplaats

Bezoekers bekeken ook