Salon59

Salon59 is een Nagelstudio gelegen aan Rembrandtstraat 33 in Vriezenveen.

Meer informatie over Salon59 in Vriezenveen

Bij Salon 59, geleid door Patricia Schuurman, kunt u terecht voor goede voet- en handverzorging. Patricia is opgeleid bij een erkende leerschool en streeft naar kwaliteit en perfectie. Haar doel is om eventuele klachten te verhelpen en u met een heerlijk gevoel de salon te laten verlaten. Niet alleen bij klachten, maar ook preventief of als verwennerij is een behandeling aan te raden. In de salon wordt gewerkt met moderne apparatuur, wat zorgt voor een snel en pijnloos resultaat. Naast pedicure en nagelstyling biedt Patricia ook behandelingen aan op het gebied van ontharen met Body Sugar. Voor vragen, interesse of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen via de contactpagina. Salon 59 is aangesloten bij brancheorganisatie ProVoet. Als cadeautip kunt u een waardebon voor een pedicure behandeling geven of krijgen.

Wil je weten wat Salon59 verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Salon59 of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Salon59? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Salon59 het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Salon59 reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Salon59

Bezoekers bekeken ook