SB Hairexperts

SB Hairexperts is een Kapper gelegen aan Hammerstraat 26 in Vroomshoop.

Meer informatie over SB Hairexperts in Vroomshoop

Bij SB Hairexperts in Vroomshoop kunt u terecht voor al uw haarverzorging en exclusieve haartrainingen. Het team van vakspecialisten staat klaar om aan de slag te gaan met uw haar en is gespecialiseerd in vrouwen-, heren- en kinderkapsels. Daarnaast biedt Soraya Bloemendal de mogelijkheid om hoogwaardige en comfortabele kappersstoelen te huren voor zelfstandige kappers. Ook kunt u bij SB Hairexperts terecht voor vakkundige kapperstrainingen. Er worden drie verschillende trainingen aangeboden, waaronder trendy festival kapsels, complexe bruidskapsels en een mix van verschillende technieken voor prachtige updo's. Deze trainingen kunnen op een gewenste locatie gegeven worden, voor kleine of grote groepen. U kunt via het contactformulier meer informatie aanvragen over de trainingen.

Wil je weten wat SB Hairexperts verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van SB Hairexperts of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij SB Hairexperts? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je SB Hairexperts het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar SB Hairexperts reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. SB Hairexperts

Bezoekers bekeken ook