Schildersbedrijf H. Oelen

Schildersbedrijf H. Oelen is een Schilder gelegen aan Hammerstraat 8 in Vroomshoop.

Meer informatie over Schildersbedrijf H. Oelen in Vroomshoop

Onze vernieuwde winkel heeft een breed assortiment van meer dan 1000 artikelen van de beste verf- en behangmerken. Daarnaast bieden wij ook alles wat een kunstschilder nodig heeft. U kunt ook gebruik maken van onze professionele vakmensen voor schilderwerk, glaszetten en behangen. In onze showroom en winkel vindt u een uitgebreid assortiment kwaliteitsbehang en verven. Op onze winkelvloer van 500 m² staan alle grote merken verf en wandbekleding. De winkel is gevestigd aan de Hammerstraat 8 in Vroomshoop en is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9:30 uur tot 12:30 uur en van 13:30 uur tot 18:00 uur. Op zaterdag zijn we geopend van 9:30 uur tot 16:00 uur en op donderdagavond tot 20:00 uur. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer 0546 - 64 56 99 of per e-mail via info@schildersbedrijf-oelen.nl.

Wil je weten wat Schildersbedrijf H. Oelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schildersbedrijf H. Oelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schildersbedrijf H. Oelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schildersbedrijf H. Oelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Schildersbedrijf H. Oelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schildersbedrijf H. Oelen

Bezoekers bekeken ook