Schipper's Bakkerij - Krentenwegges

Schipper's Bakkerij - Krentenwegges is een Bakkerij gelegen aan Dalweg 39 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Schipper's Bakkerij - Krentenwegges in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij de Johanneshoeve kun je de lekkerste krentenwegge ooit proeven. Het is een uitstekend familiebedrijf dat altijd een traktatie biedt. Naast de krentenwegge zijn er ook mooie kerstpakketten beschikbaar. De krentenwegge is zoals altijd heerlijk en wordt aanbevolen als het beste adres om ervan te genieten. De prijs-kwaliteitverhouding is prima en het is zeker de moeite waard om naar de Johanneshoeve te gaan.

Wil je weten wat Schipper's Bakkerij - Krentenwegges verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schipper's Bakkerij - Krentenwegges of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schipper's Bakkerij - Krentenwegges? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schipper's Bakkerij - Krentenwegges het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Schipper's Bakkerij - Krentenwegges reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schipper’s Bakkerij – Krentenwegges

Bezoekers bekeken ook