Schoenenhuis Jan Pas Den Ham

Schoenenhuis Jan Pas Den Ham is een Schoenenwinkel gelegen aan Brinkstraat 20 in Den Ham.

Meer informatie over Schoenenhuis Jan Pas Den Ham in Den Ham

Schoenenhuis Jan Pas is al meer dan 60 jaar een bekende schoenenwinkel in Den Ham. Ze bieden een breed assortiment aan schoenen voor dames, heren en kinderen, met meer dan 100 merken. Of je nu in de winkel of online winkelt, Schoenenhuis Jan Pas zorgt altijd voor een unieke ervaring met kwaliteits- en merkschoenen, deskundig advies en een persoonlijke benadering. Ze hebben ook een vacature voor een verkoopmedewerker en vieren hun 60-jarig jubileum. Daarnaast bieden ze de mogelijkheid om op afspraak te winkelen of om naar jou toe te komen.

Wil je weten wat Schoenenhuis Jan Pas Den Ham verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoenenhuis Jan Pas Den Ham of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoenenhuis Jan Pas Den Ham? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoenenhuis Jan Pas Den Ham het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Schoenenhuis Jan Pas Den Ham reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoenenhuis Jan Pas Den Ham

Bezoekers bekeken ook