Schoonheidssalon Sa-Bien

Schoonheidssalon Sa-Bien is een Schoonheidssalon gelegen aan Esrand 21 in Vriezenveen.

Meer informatie over Schoonheidssalon Sa-Bien in Vriezenveen

Schoonheidssalon Sa-Bien in Vriezenveen heet je welkom op hun website. Bij deze professionele en gezellige salon kun je terecht voor diverse gezichts- en lichaamsbehandelingen. De behandeling draait om ontspanning en natuurlijke resultaten. In de drukte van het dagelijks leven vergeten mensen vaak om te ontspannen en goed voor zichzelf te zorgen, maar bij Sa-Bien helpen ze je hier graag bij. Ze zijn aangesloten bij de brancheorganisatie en bieden nu ook de behandeling Microneedling aan. Microneedling is een behandeling waarbij kleine kanaaltjes in de huid worden gemaakt en actieve werkstoffen direct worden opgenomen door de diepere huidlagen. Dit stimuleert de productie van collageen en helpt bij het verminderen van rimpels, littekens, grove poriën en pigmentatie. Na de behandeling zijn er enkele belangrijke punten om rekening mee te houden, zoals het vermijden van contact met de huid en het gebruik van huidverzorgingsproducten. Daarnaast bieden ze ook de bindweefselmassage aan, die zorgt voor verbetering van de huidconditie en stimulering van de doorbloeding. De openingstijden van de salon zijn niet elke zaterdag.

Wil je weten wat Schoonheidssalon Sa-Bien verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Schoonheidssalon Sa-Bien of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Schoonheidssalon Sa-Bien? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Schoonheidssalon Sa-Bien het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Schoonheidssalon Sa-Bien reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Schoonheidssalon Sa-Bien

Bezoekers bekeken ook