Scouting Azoelen

Scouting Azoelen is een Scouting gelegen aan Veldsweg 8 in Den Ham.

Meer informatie over Scouting Azoelen in Den Ham

Scouting Azoelen is de leukste scoutinggroep in de gemeente Twenterand en zorgt ervoor dat jongens en meisjes elke week een fantastisch weekend hebben. De groep heeft vier speltakken, namelijk de Bevers, Welpen, Scouts en Explorers. Naast leden uit Den Ham en Vroomshoop heeft de groep ook veel leden uit omliggende dorpen. Scouting biedt leuke en spannende activiteiten waarmee kinderen worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen. Er zijn verschillende soorten Scouting en kinderen met een beperking kunnen ook deelnemen. Scouting Nederland is de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland met meer dan 100.000 leden verdeeld over meer dan 1.000 groepen.

Wil je weten wat Scouting Azoelen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Scouting Azoelen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Scouting Azoelen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scouting Azoelen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Scouting Azoelen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Scouting Azoelen

Bezoekers bekeken ook