Sint Willibrordus

Sint Willibrordus is een Katholieke kerk gelegen aan Schoolstraat in Vroomshoop.

Meer informatie over Sint Willibrordus in Vroomshoop

Dringend pastorale hulp nodig? Bel nu 06 574 290 99. Je kunt ook online een kaarsje aansteken en er een gebed aan koppelen. Volg Sint Marcellinus op Facebook om op de hoogte te blijven van activiteiten en vieringen. De Nederlandse bisschoppen roepen op tot gebed tot God om vrede en veiligheid, op voorspraak van Maria. Ze zijn geschokt door de recente gebeurtenissen in Israël en laten de Joodse gemeenschap in Nederland dit weten. Op 4 oktober begint de bisschoppensynode in Rome en alle gelovigen worden gevraagd om mee te bidden. Er is ook een uitnodiging voor een informatieavond over een bedevaart naar Israël en Jordanië. Verder is er een verklaring van de bisschoppen bij de herdenking van het afschaffen van de slavernij. En tot slot wordt er een afscheidsviering georganiseerd voor Wilhelmien Wichers Schreur - Kolkman, die na 13 jaar onze parochie zal verlaten.

Wil je weten wat Sint Willibrordus verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Sint Willibrordus of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Sint Willibrordus? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Sint Willibrordus het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Sint Willibrordus reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Sint Willibrordus

Bezoekers bekeken ook