Skyline Twente

Skyline Twente is een Sportclub gelegen aan in Bruinehaar.

Meer informatie over Skyline Twente in Bruinehaar

Bij Skyline Twente kunnen zelfstandig vliegende piloten lid worden van de club. Er zijn ongeveer 40 leden, waarvan twee derde schermvliegers zijn en een derde zeilvliegers. De club bestaat al 25 jaar en heeft als doel het scherm- en zeilvliegen in Nederland toegankelijk te maken. De leden zijn verantwoordelijk voor het onderhoud van het materieel en het bedienen van de lieren. Het huisveld is Bruinehaar, waar zowel N-Z als O-W lierbanen zijn van bijna een kilometer lang. Er worden jaarlijks meer dan 700 vluchten gemaakt, gemiddeld zo'n 50 tot 60 vluchtdagen per jaar. Er wordt doorgaans gelierd in trappen en in de Twentse regio mag vrij hoog worden opgelierd en gevlogen. De lieren zijn degelijk en geschikt voor traplieren, en de leden die de lier bedienen zijn ervaren en kundig. Tandemvluchten met een ervaren tandempiloot zijn ook mogelijk. Na het loskoppelen is het prachtig vliegen boven Twente, waar vaak goede thermische omstandigheden zijn voor lange en verre vluchten. Veel leden vliegen ook regelmatig in de bergen.

Wil je weten wat Skyline Twente verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Skyline Twente of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Skyline Twente? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Skyline Twente het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Skyline Twente reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Skyline Twente

Bezoekers bekeken ook