Slagerij Aalderink

Slagerij Aalderink is een Slagerij gelegen aan Westeinde 613 in Vriezenveen.

Meer informatie over Slagerij Aalderink in Vriezenveen

Slagerij Aalderink, ook wel bekend als De Zaak vol Smaak, is een ambachtelijke slagerij die meer te bieden heeft dan alleen vlees en vleeswaren. Het assortiment van De Zaak vol Smaak staat in het teken van ambachtelijke kwaliteit en wordt met zorg bereid. Naast het vlees en de vleeswaren, bieden ze ook lekkere recepten en suggesties voor maaltijden. Ze geven zelfs graag een goed bereidingsadvies. Daarnaast hebben ze wekelijkse specials, zoals de Gratinburger met een topping van kaas en reepjes rookspek. Deze burger is makkelijk te bereiden in een ovenschaaltje en is een echte aanrader. Ook bieden ze een maaltijd van de week, zoals de Vlaamse stoverij met puree en boontjes. Deze maaltijd is al voor u bereid en bestaat uit supermals varkensvlees met boontjes en aardappelpuree. Het assortiment van De Zaak vol Smaak bestaat onder andere uit vlees en vleeswaren, barbecueproducten, gourmetproducten, maaltijden, grillproducten, buffetten, saladeschotels, hapjesschotels en belegde broodjes. Bij aankoop in de winkel kunt u vragen naar de allergenen van de producten.

Wil je weten wat Slagerij Aalderink verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Aalderink of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Aalderink? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Aalderink het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Slagerij Aalderink reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Aalderink

Bezoekers bekeken ook