Slagerij Johan Kleine

Slagerij Johan Kleine is een Slagerij gelegen aan Hoofdweg 163 in Westerhaar-Vriezenveensewijk.

Meer informatie over Slagerij Johan Kleine in Westerhaar-Vriezenveensewijk

Bij slagerij Johan Kleine staat puur slagersambacht centraal. Ze bieden vers, eerlijk en smaakvol rund-, varkens- en kipvlees. Daarnaast hebben ze een grote worstmakerij waar ambachtelijke producten worden gemaakt. Of je nu op zoek bent naar een puur stukje vlees, fijne vleeswaren of bijzondere vleesspecialiteiten voor de barbecue, bij Johan Kleine gebruiken ze altijd verse ingrediënten. In hun worstmakerij maken ze heerlijke worsten en vleeswaren, bereid met verse grondstoffen en specerijen. Ook hun grillspecialiteiten zoals grillworst, gehaktballen, spareribs en gegrilde kip zijn een aanrader. Alles wat ze maken, doen ze met liefde voor het vak en dat proef je. De kwaliteitsslager heeft ook een passie voor puur rundvlees. Ze selecteren vlees met smaak van de beste kwaliteit en van goede komaf. Ze werken samen met boeren in Twente die dezelfde passie hebben voor goed vee en vlees. Daarnaast biedt slagerij Johan Kleine een Piggy spaarsysteem aan waarbij je punten kunt sparen bij elke aankoop. Met deze punten kun je diverse beloningen ontvangen, zoals rookworst, leverworst, varkensrollade, cadeaukaarten, huisgemaakte spareribs en zelfs een BBQ workshop. Dus kom langs in de slagerij of bestel gemakkelijk online in hun webshop.

Wil je weten wat Slagerij Johan Kleine verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Slagerij Johan Kleine of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Slagerij Johan Kleine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Slagerij Johan Kleine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Twenterand. Opzoek naar Slagerij Johan Kleine reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Slagerij Johan Kleine

Bezoekers bekeken ook